بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صلی علی محمد و ال محمد
محرم است ، همه در تکاپوی عزای حسینی در مسجد، حسینیه و یا تکیه محل خود هستند و غافل ازاینکه عده دیگری "وجود دارند" که میخواهند در این عزای عظما شرکت کنند، بین مردم بیایند و سیاه بپوشند امّا ... .
شنبه ،4آذر1391شمسی یا 9 محرم 1434قمری ، روز تاسوعای حسینی تصمیم گرفته شد ، دسته عزاداری هیئت امام سجاد(ع)ری به طرف آسایشگاه معلولین کهریزک حرکت کند، وقتی به نزدیک آسایشگاه رسیدیم دسته های عزاداری دیگری را دیدیم که وارد آسایشگاه میشدند .
از ماشین ها پیاده شدیم ، صفها شکل گرفت ، مداح شروع به خواندن کرد و وارد آسایشگاه خیریه معلولین شدیم ، دیدیم سالمندان و معلولینی را که آنها هم عزادار حسین(ع) هستند ....
و چشم انتظار عباس(ع) علمدار ....
و در این بین خدمتگزاران و خادمین به معلولین که برای رضای خدا از معلولین مراقبت میکنند نیزمانند پرستار کربلانگران و مراقب این عزیزان بودند ، خدا خیرشان بدهد .
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صلی علی محمد و ال محمد
ان الحسین مصباح الهدی و سفینة النجاة
جلسه هیئت امناء حسینیه امام سجاد(ع)ری با حضور اکثر اعضاء در تاریخ 31 / 6 / 1391(جمعه) ساعت 21 برگزار گردید .
این جلسه با قرائت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد.
موضوع : تصمیم گیری در مورد برگزاری مراسم محرم
در ابتدا مسئول هیئت امناء گزارشی از عملکرد سال گذشته ، نقاط قوت و ضعف ارائه کردند و دیگر اعضاء نظرات خود را در این رابطه اعلام فرمودند .
سپس درباره سخنران و مداح های امسال بحث و گفتگو بعمل آمد و قراربراین شد مانند سه سال گذشته از معلم و مفسر قرآن (( استاد سید حسین صدر الحفاظ )) برای مراسم سخنرانی و مداح اهلبیت (( حاج محمد غلامی )) دعوت بعمل آید .
همچنین برگزاری مسابقات حفظ یک سوره قرآن برای گروه های سنی مختلف و اهداء جوایز به تمام کسانیکه حفظ یک سوره را در ده روز محرم انجام دهند مورد تاکید همه اعضاء قرار گرفت .
از معلم قرآن و نهج البلاغه ((استاد سید حسین صدر الحفاظ )) دعوت به عمل آمد .
موضوع سخنرانی : در ادامه سخنرانی سالهای گذشته با موضوع (( علل بوجود آمدن حادثه کربلااز نظر قرآن ، نهج البلاغه و روایات )) امسال : بحث (( بازگشت به آداب و سنن جاهلیت )) بررسی خواهد شد .
از دوستانی که در رابطه با برگزاری مراسم محرم نظر ( پیشنهاد یا انتقاد ) دارند خواهشمندیم نظرات خود را اعلام نمایند.
با تشکر
رضا طاهرنژاد
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صلی علی محمد و ال محمد
معلولین و مسافرت :
یک ضرب المثل قدیمی میگه ؛ (( پیاده از سواره خبر نداره و سواره از پیاده ))
یک معلول جسمی حرکتی و خانواده اش جدا از مشکلاتی که در محل زندگی خود دارند اعم از بالا و پایین رفتن از پله در خانه ؛ حمام و توالت رفتن ، مهمانی رفتن و .... ، با یک مشکل جدّی دیگر نیز رو برو هستند و آن (( مسافرت )) میباشد .
مسافرت دو نوع میباشد ؛ 1- مسافرتهای ضروری و لازم .2-مسافرتهای غیر ضروری و تفریحی
هر دونوع مسافرت یاد شده خود به دو دسته تقسیم میشوند . 1- مسافرتهای داخل شهری . 2 – مسافرتهای خارج از شهر
معلولین جسمی حرکتی هم به چند دسته تقسیم میشوند ؛ 1- معلولین که با بریس کوتاه حرکت میکنند 2- معلولین که با بریس بلند حرکت میکنند 3- معلولین که با عصا حرکت میکنند 4- معلولین که با ویلچر حرکت میکنند 5- معلولین که بر روی تخت جابجا میشوند 6- نابینایان
خود زن و مرد ، جوان و پیر بودن معلول هم در مسافرت مهم است .
مسافرتهای داخل شهری برای هر معلولی مشکلات خاص خود را دارد ، مثلا ؛ پیاده روها یا پلهای کوچک کنار خیابان در تهران برای گذر معلولین مناسب سازی نشده . معلولینی که با عصا حرکت میکنند به سختی از اتوبوس ویا مترو استفاده میکنند . رانندگان تاکسی و مسافرکش اگر معلولی را ببینند به دلالیلی از سوار کردن آن خود داری میکنند و .... .
کسانی که از ویلچر استفاده میکنند ، مشکلات به مراتب بیشتری دارند .
با در نظر گرفتن مشکلات بالا و انبوه مشکلاتی که بیان نشد معلولین ناچار باید از آژانس یا دربستی های کنار خیابان استفاده کنند که آنهم هزینه بر است و با درآمد یک معلول آنهم یک معلول متعحل سازگاری ندارد .شما اگر کمک نکردن سازمان بهزیستی را هم به آن اضافه نماید ، میبینید که یک معلول که درآمدش از نظر مالی با یک فرد سالم و عادی بسیار متفاوت میباشد ، تنها در مورد یک سفر هرچند کوتاه داخل شهری با چه مشکلاتی روبروست !!!
امّا مسافرتهای خاج از شهر با مشکلات خاص خود رونمایی میکند.
عمده رفت و برگشت یک بیرون از منزل رفتن در شهرهای بزرگ بیش از پنج ساعت نیست که در بیشتر اوقات معلول به توالت نیز دسترسی دارد .
سفر کردن خارج از شهر به چهار صورت امکان پذیر است
1- هواپیما 2- قطار 3- اتوبوس 4- ماشین شخصی